Föremålet för bolagets verksamhet skall vara restaurang- och cateringverksamhet även konsultverksamhet inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet. Äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 370 | 499 | 79 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -187 | -170 | -401 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -686 | -685 | -401 |
Årets resultat (tkr) | -511 | -255 | -1 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 208 | 1 814 | 2 027 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 370 | 499 | 79 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -187 | -170 | -401 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -686 | -685 | -401 |
Årets resultat (tkr) | -511 | -255 | -1 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 988 | 1 066 | 1 147 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 220 | 748 | 880 |
Tillgångar (tkr) | 1 208 | 1 814 | 2 027 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 783 | 1 294 | 1 550 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 425 | 520 | 478 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 208 | 1 814 | 2 027 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -50.5% | -34.1% | -507.6% |
Soliditet | 64.8% | 71.3% | 76.5% |
Kassalikviditet | 51.8% | 143.8% | 184.1% |
Hdx Restauranger AB ingår i en koncern med 4 bolag. Koncernmoderbolag är Hdx Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Föremålet för bolagets verksamhet skall vara restaurang- och cateringverksamhet även konsultverksamhet inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet. Äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.